Mijn favoriete boeken.

Hey allemaal,

vandaag weer een artikel van mij, en ik ga het vandaag hebben over mijn top 3 favoriete boeken. Laat weten wat jullie favoriete boeken zijn en welke van deze 3 boeken je het leukste vindt! Laten we beginnen.

 

1. The fault in our stars (De weeffout in onze sterren).

Dit boek is echt mijn favoriete boek! Ik heb m al een paar keer gelezen en hij blijft leuk! Maar hij is ook wat verdrietig. Gelukkig komt alles weer goed. Dit boek is ook verfilmd.

2. Komt een vrouw bij de dokter.

Dit boek is echt het meest zielige boek dat ik ooit heb gelezen. Er is ook een film van gemaakt, die heb ik al gezien, die is ook super zielig. Alles komt weer goed maar ik moest wel huilen toen ik het boek las en toen ik de film zag!

3. Haar naam was Sarah.

Dit boek gaat over de oorlog. Het is een waargebeurd verhaal maar niet echt met dat meisje of met de voruw die erin speelt. Het boek is verfilmd, alleen er wordt wel Frans in gesproken dus als je niet van Frans houdt, ook al staat er ondertiteling onder, moet je de film niet kijken of je wil hem heel graag zien.

Nou, jongens dit was mijn Top 3 boekenlijst. Wat is die van jullie? Laat het weten in de comments! Als je vrgen hebt kun de die altijd stellen op mijn blog of hier! Laat deze website vooral aan je vrienden of familie zien!

Bye🙃

Wat is lifestyle?

Hey allemaal,

Wat is lifestyle? Lifestyle is wat er in is in je huis, zoal je bank en de leuke accesoires. Als je nog ideën hebt voor op deze pagina, laat het dan weten! Laat deze website ook aan je vrienden zien!

Neem vooral ook een kijkje op de blog van mijn vriendin: www.yourblogs.123website.nl. Vindt ze super leuk!!

Bye😉