Hippe artiesten 2015.

Hallo! Ik ben echt een hele grote fan van muziek, zonder muziek zou ik geen leven hebben , ik word er gewoon blij van! En ik heb een iemand waar ik serieus het meeste van hou , dat is Ronnie Flex! Hij is gewoon the bom❤ Hij heeft nou ook een #01 hit in de top 40 samen met Lil Kleine , namelijk: Drank en drugs. Ik vind het echt een heel leuk lied, ik hou sowieso ook van rappers. Maar om te zien waar ik veel van hou heb ik een top drie voor jullie gemaakt, en als je ze nog niet kent kun je ze zelf op zoeken, en wat liedjes ontdekken: 

1. Ronnie Flex , zijn voledige naam is Ronel. Hij is 23 jaar, en probeert de beste rapper van nederland te worden. Hij doet ook mee aan een project genaamd TopNotch , hij maakt dan met random rappers een lied , en kijkt of het een grote hit word, dus zoals Drank en Drugs.

2. Lil Kleine, hij is bijna hetzelfde als ronnie , ook zo'n rapper, ik vind hem erg goed, gewoon omdat hij hele leuke liedjes maakt. 

3. PINK , ze is een hele hele hele goede zangeres , ze maakt mooie liedjes, en ze laat soort van een heel verhaal in haar liedje afspelen echt heel mooi!

 

Nou dit was het weer , BYE ♥