We zijn druk bezig!

Hey allemaal!

We zijn druk bezig om alles te regelen en daarom komen er heel weinig artikelen op ons blog. We proberen echt zo vaak mogelijk er iets op te zetten maar we zijn een beetje inspiratieloos en we zijn ook druk bezig met school. Als jullie ideeën hebben die op de site moeten komen, laat het dan weten in de comments, dan kunnen we daar een artikel over schrijven!

We hopen jullie snel te zien!

X M4J

Bonjour!

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we tot de conclusie gekomen dat er echt iets moet gebeuren!

We gaan straks bespreken wanneer alles online komt en hoe laat en alles! Dus laat ons weten wanneer en hoe laat jij op onze site kunt kijken en misschien gebruiken we wel jou tijd en dag! Wij hopen echt dat jullie het niet erg vinden!

xxx M4J

Sorry, lieve kijkers..

Hey allemaal,

sorry dat we de laatste tijd niks op de site zetten.. We zijn druk bezig met school en we moeten goed leren.. sorry, maar we gaan binnenkort een schema op de site zetten over wanneer en hoe laat er dingen op komen van ons.. Blijf dus zeker kijken en kom bij de familie, hij staat voor iedereen open! 

liefs M4J

Wat??!!

Hey allemaal!

Vandaag iets nieuws en dat zie je al de titel en aan de verandering op Mode4Jou! We hopen dat je het leuk vindt en dat je dat graag ziet. Maaaaarrr, we hebbben iets nieuws voor jullie.. Er komt een nieuwe serie op Mode4Jou en wij willen graag weten van jullie wanneer die erop moet koemn en hoe laat. Laat het achter in de comments en misschien gebruiken we wel jou dag en tijd! Dan kun je ons altijd blijven volgen waar en wanneer! Laat het weten in de comments! Thank you, guys! 

Love, Us

PS: wat vinden jullie van de teksten en de kleur? 

PPS: wat vinden jullie van de verandering op Mode4Jou?

Hoe zijn wij aan een website gekomen?

Hooiii daar zijn we weer met een antwooord want we hebben een paar keer de vraag gekregen "hoe maken jullie een website?" nou dat is mega mega simpel je gaat naar 123website.nl en dan kun je aanmelden of inloggen  en dan kun je gewoon zelf je sute creeeren en als jedan bent aangemeld dan ga je je site decoreren dat wordt dan kega makkelijk uitgelegd 👍👍 nou dit was het en tot de volgende keer en stuur een antwoord als je je site heb aangemaakt wij nemen een kijkje! Doeiii xx💙 ojaah doe het duimpje omhoog👍

Mode 4 Jou nieuws!

11. aug, 2015

Er is wat nieuws voor juliie!

We zijn aan het bespreken wat voor dingen die op de site moeten komen!
We weten niet precies wat er nog meer op de site moet komen. Maar jullie kunnen ons helpen! Laat een comment achter met wat jullie ouden willen op de site!
Wij hopen dat jullie ons kunnen helpen!
Bye! X M4J

Bezoekers

💋Hey allemaal, 

dankjewel voor jullie allemaal die kijken op deze website, we krijgen namelijk steeds meer bezoekers en dat door jullie allemaal!

Laat deze website aan jullie vrienden en familie zien en like deze pagina en laat comments achter!

Bye😎

 

 

Hi iedereen,

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen! Kijk vooral verder op de andere pagina's: De hippe lifestyle, De hippe artiesten en De hippe trends! Blijf vooral verder kijken en vergeet niet een reactie achter te laten met wat je ervan vindt en like de pagina's ook!

Bye🙂

Hey allemaal,
deze website is gemaakt door 3 zusjes! De lifestyle gaat over van alles wat gaat over het leven. De hippe trends gaat over de hippe fashion van dit jaar. De hippe artiesten gaat over de hippe artiesten van 2015. Deel deze website met al je vrienden en je familie. Like deze pagina ook als je hem leuk vindt!
Bye;)

100 bezoekers!

jeahh!! we hebben honder bezoekers en dat allemaal dankzij jullie🙂 bedankt dat jullie allemaal hebben gekekeken op deze site en wat leuk dat jullie het lezen! ohh wat zijn wij toch blij met 100 bezoekers🤪

 

 

byee

Sorry

Sorry sorry sorry lieve lezers  we hebben een tijd er niks op gezet want we hadden gewn internet of wifi en we konden dat  niet regelen dus sorryy maar hee we zijn wewr terug❤️❤️

 

Nou dat is het even💋 tot zienss lieve lezerss💕💕💕 byee😛